Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Bystyreflertallet svikter Aker?

Det ser ut til at bystyreflertallet svikter Aker: Høyre, Fremskrittspartiet og Venstre mener storbylegevakten skal legges til Ullevål, skriver Ivar Johansen, bystyremedlem for SV på sine nettsider

Fare for streik i private barnehager – meklingen pågår

Meklingen i PBL-området startet tirsdag 19.oktober. Partene må komme til enighet innen i natt, 22.oktober kl 24.00, hvis ikke blir det streik.

Nytt fra Fagforbundet nr 23

I ukas nytt kan du lese mer om at LO boikotter Ryanair, barnehageeiere som har utbyttefest og mekling i tariffoppgjørene i PBL-A og NHO servive området

Byrådet dropper svømmeanlegg

Et nytt konkurranseanlegg for svømming og stup i Oslo blir for dyrt, mener Byrådet. Flere svømmehaller i Oslo har lenge vært et viktig politisk krav for Fagforbundet Oslo.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 22

I denne ukas nytt kan du lese mer om mekling i NHO-områder, privat helseforsikring, Manifest som avslører høyresidas trygdemyter.

Nei Til helsekjøp

Det blir galt når offentlig ansatte har privat helseforsikring, mener Oslo Sporveiers Arbeiderforening.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 21

I denne ukas nytt skriver vi om statsbudsjett og Oslobudsjett, uforsvarlig bruk av gamle graver, og viktig prinsipiell dom i forhold til retten til å stå i Oslo kommune ved virksomhetsoverdragelse.

Fagforbundets barneby i Angola offisielt åpnet

19 representanter fra Fagforbundet fikk oppleve åpningen av Fagforbundets SOS-barneby i Huambo, Angola. Blant dem var leder i Oslo sporveiers Arbeiderforening Rune Aasen og vår ungdomstillitsvalgt Kathrin Nesgård

Full opprydning i renholdsbransjen

Arbeidsminister Hanne Bjurstrøm vil ha full opprydning i renholdsbransjen. Regjeringen setter nå igang å lage offentlig godkjenningsordning for vaskefirmaer, i samarbeid med partene i arbeidslivet. Ti millioner kroner er satt av til ryddejobben.

Fagforbundet Oslo vant prinsippsak mot Oslo kommune om de ansattes valgrett i Oslo tingrett

Da Norlandia omsorg vant anbudet på Oppsalhjemmet, ville de kvitte seg med renholdere, kjøkken- og vaskeripersonale. - Oslo kommune solgte dem ut til arbeidsledighet, men nå er de ansatte sikret å beholde jobbene sine, sier LO-advokat Hans Christian Monsen.