Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Demonstrasjon mot Oslo-budsjettet 23. november

Byrådets forslag til Oslo-budsjett innebærer kutt, privatisering og mindre omsorg. Resultatet er at de som trenger kommunen mest, rammes hardest

-Støtt Fagforbundets SOS-barneby

Etter å ha deltatt på den offisielle åpningen av Fagforbundets barneby i Angola oppfordrer Kathrin Nesgård og Rune Aasen alle Fagforbundet-medlemmer til å støtte barnebyen.

Nordens eldste brannstasjon blir kaffebar

Oslo brannmuseum klarte ikke å skaffe en million kroner ekstra til leie. Dermed får de ikke brukt de ledige lokalene i Grønland brannstasjon. Den blir kaffebar i stedet.

Løsning for kinoansatte i HSH-området

Det ble enighet i forhandlingene for ansatte i kinoene i Tønsberg , Moss, Sarpsborg, Halden og Askim og Bergen fredag 12.11.

-Et bedre tilbud til uføre medlemmer i Fagforbundet

Et av Fagforbundets satsingsområder framover er å ivareta våre uførepensjonister bedre. Pensjonisttillitsvalgt Wenche Hansgaard er klar for oppgaven, og aktiviteten hittil har gitt mersmak.

Studentsatsingen fortsetter

Fagforbundet Oslo satser stort på studenter. I løpet av året har det blitt arrangert to kurs rettet spesielt mot studentmedlemmer.

Kan bli slutt på utebading på Tøyen

Fra sommeren 2012 kan uteanlegget måtte stenge. Rina Mariann Hansen (Ap) mener det er helt uakseptabelt at Tøyenbadet kan måtte stenge uteanlegget om få år.

Dramatisk budsjett for Oslo Nye teater

Fagforbundet erbekymret over kommunens budsjett for Oslo Nye Teater. Film og teaterteknisk forening frykter kutt i tilbudet fordi de gjennom flere år ikke har fått kompensert for lønn- og prisstigning.

Demonstrasjon mot Oslo-budsjettet 23. november

Byrådets forslag til Oslo-budsjett innebærer kutt, privatisering og mindre omsorg. Resultatet er at de som trenger kommunen mest, rammes hardest.

Fagforbundet kurset sykehusansatte

I går ble ansatte ved Diakonhjemmets alderspsykiatriske avdeling i Søndre Borgen kurset.