Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Høyre-byrådets stoppeklokkeomsorg under lupen

Bydel Østensjø mener eldre og syke klarer seg med fem minutter på do, og et kvarter til å dusje. -Nesten ikke tid til å bli ferdig, sier en bruker til TV 2.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 26

I ukas nytt kan du lese mer om dramatiske kutt i bydelene og rusomsorgen i Oslo, litt nytt om barnebyen i Angola, kraftlinjer under bakken i Groruddalen og Fagforbundets holdning til ny urføretrygd

Fagforbundet Oslo mobiliserte mot budjettkutt

- Budsjettet rammer de som trenger kommunen mest, sier Mari Sanden, leder i Fagforbundet Oslo på demonstrasjonen mot Oslo-budsjettet utenfor rådhuset 23. november.

Foreslår dramatisk kutt for rusavhengige

Ifølge Fagforbundet Aker foreslår ledelsen ved Oslo universitetssykehus å kutte budsjettet til Senter for rus og avhengighetsbehandling med 58 millioner kroner neste år.

Budsjettkutt skremmer foreldre

Planlagte kutt i barnehagene i Østensjø bydel skremmer foreldre.

Går til krig mot Oslo-budsjettet

– Oslo kommune har ikke dårlig råd, de hadde et overskudd på 1 milliard i fjor, sier vår nestleder Roger Dehlin til Lokalavisene. Media viser til at bydelene må kutte et par hundre millioner, men det reelle tallet er mye høyere hevder han.

Fagforbundet Østensjø tar ut medlemmene i politisk streik i bydelen

Fagforbundet Østensjø har tatt ut medlemmene i politisk streik mot Oslo budsjettet tirsdag 23. november. I 2011 ser det ut til at bydelen må kutte med 66 millioner i budsjettet.

Virksomhetsoverdragelsen til A-hus gjennomføres i tråd med arbeidsmiljøloven

Det er arbeidsmiljøloven som regulerer virksomhetsoverdragelser. For Fagforbundet Oslo er det viktig å understreke at når den enkelte arbeidstaker er omfattet av en virksomhetsoverdragelse så har man det beste rettsvernet.

Fagorganiserte får sjeldnere sparken

Tyske fagorganiserte mister jobben sjeldnere enn uorganiserte arbeidskollegaer. Slik kan det være i Norge også, tror Fafo-forsker.

6. desember: Renholdernes dag

Fagforbundet Oslo feirer renholdernes dag med temakveld den 6. desember.