Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Virksomhetsoverdragelsen til A-hus gjennomføres i tråd med arbeidsmiljøloven

Det er arbeidsmiljøloven som regulerer virksomhetsoverdragelser. For Fagforbundet Oslo er det viktig å understreke at når den enkelte arbeidstaker er omfattet av en virksomhetsoverdragelse så har man det beste rettsvernet.

Fagorganiserte får sjeldnere sparken

Tyske fagorganiserte mister jobben sjeldnere enn uorganiserte arbeidskollegaer. Slik kan det være i Norge også, tror Fafo-forsker.

6. desember: Renholdernes dag

Fagforbundet Oslo feirer renholdernes dag med temakveld den 6. desember.

Demonstrasjon mot Oslo-budsjettet 23. november

Byrådets forslag til Oslo-budsjett innebærer kutt, privatisering og mindre omsorg. Resultatet er at de som trenger kommunen mest, rammes hardest

-Støtt Fagforbundets SOS-barneby

Etter å ha deltatt på den offisielle åpningen av Fagforbundets barneby i Angola oppfordrer Kathrin Nesgård og Rune Aasen alle Fagforbundet-medlemmer til å støtte barnebyen.

Nordens eldste brannstasjon blir kaffebar

Oslo brannmuseum klarte ikke å skaffe en million kroner ekstra til leie. Dermed får de ikke brukt de ledige lokalene i Grønland brannstasjon. Den blir kaffebar i stedet.

Løsning for kinoansatte i HSH-området

Det ble enighet i forhandlingene for ansatte i kinoene i Tønsberg , Moss, Sarpsborg, Halden og Askim og Bergen fredag 12.11.

-Et bedre tilbud til uføre medlemmer i Fagforbundet

Et av Fagforbundets satsingsområder framover er å ivareta våre uførepensjonister bedre. Pensjonisttillitsvalgt Wenche Hansgaard er klar for oppgaven, og aktiviteten hittil har gitt mersmak.

Studentsatsingen fortsetter

Fagforbundet Oslo satser stort på studenter. I løpet av året har det blitt arrangert to kurs rettet spesielt mot studentmedlemmer.

Kan bli slutt på utebading på Tøyen

Fra sommeren 2012 kan uteanlegget måtte stenge. Rina Mariann Hansen (Ap) mener det er helt uakseptabelt at Tøyenbadet kan måtte stenge uteanlegget om få år.