Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Pressemelding: Hundre mister jobben med byrådets privatisering

Ca 100 medlemmer av Fagforbundet i Friluftsetaten har nå fått beskjed om at de mister jobben og blir overtallige fra 1. februar. Dette skjer som et resultat av byrådets meningsløse privatiseringsiver i Oslo.

Personalboliger eller hemmelige frynsegoder for ansatte i Oslo Kommune?

Leder i Friområdenes fagforening, Jan Edvard Monsrud tar et oppgjør med byråd Jøran Kallmyr og hans utspill og håndtering om salg av markastuer og annen kommunal eiendom i Friluftsetaten

Oslo kommune: Sosial dumping, igjen

Dagbladet avslører nok en gang sosial dumping i rehnoldsbransjen. Fagforbundet Oslo er opprørt over Oslo kommune nok en gang er blant kundene, og fortsetter å privatisere og bruke useriøse private aktører.

Attraktive lærlinger

I ett innlegg i Aftenposten Aften utfordrer leder i Seksjon samferdsel og teknisk i Fagforbundet Oslo, Jan Edvard Monsrud Høyre. De stiller høye krav til lærlingene, men vil de stille like høye krav til seg selv i forhold til selv om å skaffe nok lærlingeplasser

Taper millioner på dobbeltarbeid

En ny rapport gir Oslo kommune knusende kritikk for å bruke unødvendig mye penger på organisering av kollektivtrafikken, melder NRK Østlandssendingen.

Leserinnlegg: Virksomhetsoverdragelsene til Akershus Universitetssykehus (A-HUS)

Fagforbundet Oslos leder, Mari Sanden, har skrevet leserinnlegg i Akers Avis Groruddalen om de mye omtalte virksomhetsoverdragelsene.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 27

I årets siste Nytt kan du lese mer om at Fagforbundet Oslo frykter alvorlige konsekvenser av etableringen av en ny etatsstruktur i Oslo, ideelle institusjoner er truet av nedleggelse og mye mer

Valg til Fagforbundet Oslos pensjonistutvalg

På pensjonisttillitsvalgtsamling 14.desember ble det valgt valgkomite som skal jobbe frem mot valg av nytt pensjonistutvalg 13. januar 2011.

Renholdernes dag

6. desember er renholdernes dag og Fagforbundet Oslo benytter dagen til å gratulere alle våre renholdere med dagen. I kveld arrangerer også Fagforbundet Oslo kurs for renholdere.

Blir barnehagene det neste som sentraliseres

Bydelene har på område for område mistet politisk styring. Nå vil byrådet gjøre det sentrale barnehageinntaket permanent. Et samlet bydelsutvalg i Vestre Aker protesterer