Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

100 år!

For hundre år siden ble forløperen til Fagforbundet stifta.

Hjelp – jeg er blitt tillitvalgt!

Har du vært på årsmøtet i fagforeninga di og fått et tillitsverv for første gang? Da er du ikke den eneste i det store forbundet vårt. Det er flere hundre kvinner og menn som nå sitter og lurer på hva de egentlig har tatt på seg, og hva som forventes av dem det kommende året.

Yrkesprofilen: Ortopedteknikeren som er glad i trepartssamarbeid

Henrik Strømsjordet stortrives som ortopedtekniker og oppfordrer den yngre generasjonen til å bli organisert. Les mer om Henriks hverdag.

Ga over 80 000 kroner til barnebyen

Fagforbundet Barn og Oppvekst Oslo ga over 80 000 kroner til barnebyen under sitt årsmøte. Bli med på laget du også!

Stipendordningen er blitt enda bedre!

Gode nyheter for medlemmer som vil søke om støtte til etter- og videreutdanning: Maksimalsatsen på Fagforbundets stipend er økt fra 12 000 til 15 000, med virkning fra 1. januar 2020.

Eldrepolitikk – er mer enn omsorg

Eldrepolitikk betyr mer enn bare omsorgspolitikk. Pensjonistvalget i Fagforbundet Oslo forklarer hvorfor.

Har du sjekket banken din?

Fagforbundet og Norsk Folkehjelp ønsker å redusere norsk støtte til Israels okkupasjon av de palestinske områdene. Kampanjen har som mål å belyse hvordan sparepengene våre kan bidra til okkupasjonen og hva du kan gjøre med det.

– Arbeidsministeren burde ha gått av for lenge siden

– Arbeidsminister Anniken Hauglie burde ha gått av selv og for lenge siden. Den nye ministeren må sørge for at folk som bruker Nav blir møtt med et ansikt og ikke stengte dører, sier Stine Westrum som er leder i Fagforbundet Helse, Sosial og Velferd, Oslo.

Slik kan du bli helsefagarbeider

Er du ansatt i helse- og omsorgstjenesten i Oslo kommune er ikke veien så lang til å bli helsefagarbeider som du tror.

Sammen blir vi sterkere

Postkom har blitt en del av Fagforbundet og Fagforbundet Oslo får tre nye fagforeninger. – Vi skal ta vare på styrkene fra Postkom og sette oss grundig inn i et nytt samfunnsviktig området, sier Anna Elisabeth Uran.