Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Listhaugs glansbilde falmer

Ammerudlunden i Oslo har vært Frps kroneksempel på privatisering. Nå avslører Nrk at enkelte ansatte har jobbet 84 timer i uken uten overtidsbetaling. Eieren, Adecco Helse, har tjent 100 millioner kroner de fire siste årene.

Ofrer grønt miljø

Tore Edvard Bergaust dosent og Kine H. Thorén professor i landskaps- arkitektur fra Univesitetet for miljø- og biovitenskap på Ås reagerer på at et av landets fremste grøntfaglige miljøer pulveriseres ved nedleggingen av driftsavdelingen i Friluftsetane

Frp vil privatisere brannslokking, rive blokker og stanse asylinnflytting

Oslo Frp vil trolig gå til valg på å konkurranseutsette de fleste av brannvesenets oppgaver. Blant forslagene er også hijabforbud og stans i innvandringen i Oslo.

Guide for valget

I høst er det valg i Oslo. Fagforbundet Oslo gir deg oversikt over valget.

Adecco forsvarer sosial dumping og slaveliknende kontrakter

– Vi er ikke forpliktet til å lønne i henhold til KS-tabellen, vi lønner markedslønn, sier informasjonsansvarlig Stine Talseth til Dagbladet i et forsøk på å forklare at selskapet atter en gang er tatt for å lønne folk langt under minstelønn.

Klart for mekling

Ledelsen ved Parkteatret Scene mener Fagforbundets medlemmer bør inn i Fellesforbundet. Nå møtes partene for å nå en enighet, skriver Dagsavisen

Den nye underklassen jobber for det offentlige (dagbladet.no)

Den nye underklassen i Norge består av lærervikarer, renholdere, barnehageassistenter og helsepersonell.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 2

Les mer om sosial dumping, tariffkonflikt på Parkteateret, opplæringspris til sykehjemsetaten og situasjonen til de overtallige i Friluftsetaten.

Vinn 15 000 til inspirasjon i studiene

Fortell LOfavør hva som inspirerer deg og vinn 15 000 kroner! Alle som er studenter ved fagskole, høyskole eller universitet kan delta.

Kjennelse fra Oslo byfogdembete

Fagforbundet Oslo har etter henvendelse til Oslo Byfogdembete fått kjennelsen vedrørende Are Saastads mulighet til å stå i sin stilling . De vurderingene kjennelsen er bygget på, er tilsvarende de Fagforbundet Oslo har lagt til grunn.