Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Hele Norges helsefagarbeider

Seksjon helse- og sosial er i gang med å få inn gode kandidater fra Oslo. Bruk gjerne nettsidene til å nominere aktuelle kandidater.

Åpent møte om "New Public Management" 6. april kl. 17.00 på P-hotels i Grensen 19

"Hva kan overlates til kommersielle aktører?" Innledere er Rolf Rønning fra Høyskolen Lillehammer og Mari Sanden fra Fagforbundet Oslo. Politikerpanel med Rina Mariann Hansen, Oslo Ap, Andreas Behring, Oslo SV og Bjørnar Moxnes, Rødt Oslo.

Pressemelding: Ingen tillit til Norlandia

FagforbundetSykehjemsetatens fagforening reagerer kraftig på avsløringene om nok et sykehjem som opererer med ulovlige dobbeltvakter! Enhver arbeidsgiver har et ansvar for at driften er i tråd med lov og avtaleverk!

Ulovlig overtid ved Madserud sykehjem

Nå krever sykehjemsetatens fagforening i Fagforbundet at Arbeidstilsynet går inn og gransker det private sykehjemmet, sier leder Liv Andreassen.

Nytt fylkesstyre vedlagt

Ann Cathrin Zalachas og Fauzia Hussein er nye medlemmer i fylkesstyret. Det er også tre nye varaer. Leder Mari Sanden var ikke på valg. Valgkomitèens innstilling ble enstemmig vedtatt.

Politisk fellesskap og vennskap

Årsmøte i Fagforbundet Oslo er i gang, og tilstede var den politiske ledelsen i vårt søsterforbund i Moskva som vi har samarbeidet med gjennom mange år. Den selvtitulerte rockepoeten, John Ivar Bye åpnet fylkesmøtet med noen musikalske refleksjoner som vekket både latter og ettertanke.

Kontakt med Fagforbundet Oslo torsdag 24. og 25. mars

Fagforbundet Oslo avvikler sitt fylkesmøte 24. og 25. mars. Det betyr at kontoret i Apotekergata 8 er stengt. Kontoret er i normalt drift fra mandag 28. mars

Ta etter - og videreutdanning med hjelp av fagskolen

Fagskolen i Oslo er en yrkesrettet videreutdanning for de som har fagbrev / svennebrev eller minst 5 år relevant praksis (realkompetanse) innen aktuelt fagområde.

Tariffavtale ved Lindeberg legesenter

Fagforbundet inngikk tariffavtale for helse/legesekretærene ved Lindeberg legesenter. etter mekling hos Riksmeklingsmannen.

Frykter Frognerparken vil forfalle (NRK Østlandssendingen)

Frognerparken har 150 rosearter på sommeren og mange eksotiske trær. Gartnerne som har vært der i årevis kastes ut når kommunen setter drift og vedlikehold av Oslos parker og grøntområder ut på anbud.