Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Oslo kommune sier opp avtalen med Adecco

Oslo kommune sa i dag opp avtalen med Adecco om drift av Ammerudlunden sykehjem. Grunnen er systematiske brudd på arbeidsmiljøloven.

Engasjert ungdom i Fagforbundet Oslo

22 deltakere møtte opp på Fagforbundet Oslos ungdomskonferanse fredag 11. februar.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 3

Her er Nytt fra Fagforbundet Oslo fra 11. februar med sykehusnytt, litt om medlemskampanjen og en rekke kurs

Privat-allergi, ja takk!

Rundt tretti medlemmer og tillitsvalgte fra flere fagforeninger i Fagforbundet Oslo møtte opp utenfor Høyres Hus lørdag morgen. Hovedbudskapet på løpesedlene som ble stukket i hendene på deltakerne var Ingen tillit til Adecco og Stopp konkurranseutsettinga av sykehjemmene.

Bjørn Wølstad-Knudsen fortsetter som foretakstillitsvalgt for Fagforbundet i Oslo Universitetssykehus HF (OUS HF)

Fagforbundets Koordineringsledd i Oslo Universitetssykehus HF, behandlet i sitt møte den 15.02.2011 valg av foretakstillitsvalgt og dennes stedfortredere, samt Fagforbundets kandidater til vervet som ansetterepresentant/vararepresentanter i helseforetakets styre.

Fagforbundet har ingen tillit til Adecco Helse.

Adecco Helse har tidligere hevdet at påstander om ulovlige dobbeltvakter, ikke godkjente arbeidsplaner, soving i garasjen og overtid er løgn. De faktiske forhold samsvarer ikke med Adecco Helses uttalelser i reportasjen på Dagsrevyen 17.02.2011.

Listhaugs glansbilde falmer

Ammerudlunden i Oslo har vært Frps kroneksempel på privatisering. Nå avslører Nrk at enkelte ansatte har jobbet 84 timer i uken uten overtidsbetaling. Eieren, Adecco Helse, har tjent 100 millioner kroner de fire siste årene.

Ofrer grønt miljø

Tore Edvard Bergaust dosent og Kine H. Thorén professor i landskaps- arkitektur fra Univesitetet for miljø- og biovitenskap på Ås reagerer på at et av landets fremste grøntfaglige miljøer pulveriseres ved nedleggingen av driftsavdelingen i Friluftsetane

Frp vil privatisere brannslokking, rive blokker og stanse asylinnflytting

Oslo Frp vil trolig gå til valg på å konkurranseutsette de fleste av brannvesenets oppgaver. Blant forslagene er også hijabforbud og stans i innvandringen i Oslo.

Guide for valget

I høst er det valg i Oslo. Fagforbundet Oslo gir deg oversikt over valget.