Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Utidig og simpelt angrep på Fagforbundets foretakstillitsvalgt i OUS HF

I et blogginnlegg beskylder Are Saastad Fagforbundets fremste tillitsvalgte i Oslo Universitetssykehus HF (OUS HF), Bjørn Wølstad-Knutsen, for å forsvare valg som rammer de ansatte i stedet for å være deres fremste talsperson.

SIF aksjonerte for gjenåpning av avrusningsstasjon i Storgata 36

Sosiale institusjoners fagforening aksjonerte i samarbeid med RIO og okkuperte Storgata 36 med krav om at det gjenåpnes som avrusningsinstitusjon.

-Oslo universitetssykehus er satt under administrasjon

Administrasjonen i OUShar jobbet i over seks måneder med å finne ut hvor mye sykehusomleggingen vil koste. Nå har styret gitt dem seks arbeidsdager til å levere penere tall, Skriver Dagens medisin

Enighet i KA-oppgjøret

– Jeg er fornøyd med at vi har fått på plass samme generelle tillegg og samme virkningsdato som i KS-oppgjøret, sier leder av Seksjon kirke, kultur og oppvekst i Fagforbundet, Mette Henriksen Aas.

Sykehus ønsker flere på deltid

Oslo universitetssykehus satser på deltidsstillinger for å spare penger.

-Vi sparer oss til fant

-Vi må bruke penger nå for å kunne spare senere. De foreslåtte kuttene ved Oslo universitetssykehus gjør at vi ikke kommer oss videre, sier Fagforbundets tillitsvalgt og styrerepresentant Bjørn Wølstad-Knudsen.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 6

I denne ukas nytt kan du blant annet lese mer om tariffoppgjøret, ny uføretrygd, krisen ved Oslo Universitetssykehus, Velferdskonferansenog juks i renholdsbransjen.

-God lønnsøkning for medlemmene i Oslo kommune

Fagforbundet Oslo er godt fornøyd med resultatet av tariffoppgjøret i Oslo kommune. Oppgjøret gir våre medlemmer 3,35 % i lønnsøkning, eller minimum kr. 12 700, - med virkning fra 01.05.2011.

Frykter tilbakevending til "Adecco-forhold"

Pleieassistent og tillitsvalgt for Fagforbundets medlemmer ved Midtåsen sykehjem i Oslo, Kjartan Goksøyr, frykter en eventuell ny arbeidsmiljølov dersom de borgerlige vinner neste stortingsvalg.

Pressemelding: Disse tas ut i streik i første fase

Det er avtalt at meklingen mellom Oslo kommune og Fagforbundet Oslo har frist tirsdag 24. mai klokken 24.00. Dersom partene ikke oppnår enighet vil det bli streik i Oslo kommune fra arbeidsdagens begynnelse onsdag 25. mai 2011.