Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Enighet i KA-oppgjøret

– Jeg er fornøyd med at vi har fått på plass samme generelle tillegg og samme virkningsdato som i KS-oppgjøret, sier leder av Seksjon kirke, kultur og oppvekst i Fagforbundet, Mette Henriksen Aas.

Sykehus ønsker flere på deltid

Oslo universitetssykehus satser på deltidsstillinger for å spare penger.

-Vi sparer oss til fant

-Vi må bruke penger nå for å kunne spare senere. De foreslåtte kuttene ved Oslo universitetssykehus gjør at vi ikke kommer oss videre, sier Fagforbundets tillitsvalgt og styrerepresentant Bjørn Wølstad-Knudsen.

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 6

I denne ukas nytt kan du blant annet lese mer om tariffoppgjøret, ny uføretrygd, krisen ved Oslo Universitetssykehus, Velferdskonferansenog juks i renholdsbransjen.

-God lønnsøkning for medlemmene i Oslo kommune

Fagforbundet Oslo er godt fornøyd med resultatet av tariffoppgjøret i Oslo kommune. Oppgjøret gir våre medlemmer 3,35 % i lønnsøkning, eller minimum kr. 12 700, - med virkning fra 01.05.2011.

Frykter tilbakevending til "Adecco-forhold"

Pleieassistent og tillitsvalgt for Fagforbundets medlemmer ved Midtåsen sykehjem i Oslo, Kjartan Goksøyr, frykter en eventuell ny arbeidsmiljølov dersom de borgerlige vinner neste stortingsvalg.

Pressemelding: Disse tas ut i streik i første fase

Det er avtalt at meklingen mellom Oslo kommune og Fagforbundet Oslo har frist tirsdag 24. mai klokken 24.00. Dersom partene ikke oppnår enighet vil det bli streik i Oslo kommune fra arbeidsdagens begynnelse onsdag 25. mai 2011.

Vanlige spørsmål ved streik

Det dukker opp en rekke spørsmål hos medlemmer ved en streik. Her får du svar på noen av de vanligste

Vern marka mot unødvendig skiløype

Leder i seksjonleder Samferdsel og teknisk i Fagforbundet Oslo, Jan- Edvard Monsrud forsvarer Markaloven og går i rette med det han mener er undødvendig utbygging av skiløype mellom Øyungen og Tømte i dette innlegget fra Aftenposten.

Fagforbundet Oslo gratulerer med den internasjonale sykepleierdagen 12. mai

Alle Fagforbundet Oslos sykepleiere gratuleres med dagen. Sykepleiere er en viktig yrkesgruppe, som sammen med mange av våre øvrige yrkesgrupper, bidrar til at Norge har et av verdens beste helsevesen.