Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

God sommer!

Fagforbundet Oslo ønsker alle sine medlemmer en riktig god sommer. På grunn av ferieavvikling blir Fagforbundet Oslos nettsider kun sporadisk oppdatert fra og med uke 28 og de neste ukene framover.

Fagforbundet reagerer på lønns- og arbeidsvilkår hos Uloba

- Ansattes lønns- og arbeidsvilkår forringes og på toppen av det hele finansieres driften gjennom kommunale midler. Det er mye som skurrer her, sier Fagforbundets tillitsvalgt i Vestre Aker, Jøran Frisvold, til Dagbladet.

Vil du at Hele Norges helsearbeider skal komme fra Oslo

Da må du følge lenken å stemme på Jannicke Winge fra innsatsteamet i bestillerenheten, Gamle Oslo

Feirer Skeive Dager

Dagens trippel er av det trivelige slaget på LOs stand under "Skeive Dager" i Oslo. Du får vaffel, klem og kaffe

– De leker jo butikk

Rune Aasen, leder av Oslo sporveiers arbeiderforening, er forbannet. Frp-byråd Jøran Kallmyr vil splitte opp sporveisselskapene ytterligere.

To Manifest-hefter om konkurranseutsettinga

Det er nå mulig å bestille to nye hefter fra Forlaget Manifest om konkurranseutsetting, til bruk i valgkampen. Det ene handler om Bergen og omegn. Det andre handler om Oslo.

Janicke Winge er Hele Oslos helsefagarbeider

Janicke Winge ved Bestillerenheten, Bydel Gamle Oslo stakk av med tittelen ”Hele Oslos helsefagarbeider”. Hun gjør det lille ekstra i jobben sin og er en svært god representant for yrket, heter det i begrunnelsen fra juryen.

Fagforbundet Oslo utfordret Oslo-politikerne

I et åpent debattmøte 16. juni utfordret Fagforbundet Oslo byens politikere på den storstilte privatiseringen som har blitt gjennomført i kommunen.

Kvalitetsprogram for bedre renhold

Seksjon samferdsel og teknisk gjennomførte kurs for renholdere- renholdsledere i Insta 800 fredag 10. juni. Insta 800 er ett kvalitesprogramm for renhold og renholdsstandard.

Kurs i stell vedlikehold, HMS, praktisk bruk av motorsag.

Seksjon samferdsel og teknisk arrangerte også i år kurs i bruk av motorsag. Kurset ble holdt i Maridalen.