Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Hjalp 34 medlemmer å få fast stilling

Våre tillitsvalgte står på hver eneste dag for våre medlemmer. Gro Rand er en av dem. Hun hjalp 34 personer å få fast stilling! Husk at din største ressurs som medlem er din tillitsvalgt.

Ta fagbrev du også

Yrkesseksjon kontor og administrasjon i samarbeid med AOF arrangerte informasjonsmøte om veien til fagbrev i Fagforbundet. Det er enklere enn du tror.

Yrkesfaglæreren

Uten yrkesfaglæreren ingen yrkesfagelever. Bli bedre kjent med May Liv Sagen som ønsker å bidra positivt til faget sitt.

Følg Kommuneansattes Hovedsammenslutning Oslo på Facebook

Er du opptatt av arbeidsliv, tariffavtaler eller forhandlinger? Da er det bare en ting å gjøre og det er å følge KAH Oslo på Facebook.

Flere seiere for Fagforbundet Oslo

Byrådserklæringen: De rødgrønne skal satse på heltid, profitt skal ut av barnevernet, flere sykehjem tilbake i egenregi, Oslomodellen skal styrkes og vi får en ny boligpolitikk. – Dette er veldig lovende. Nå forventer hele Fagforbundet Oslo resultater, sier Anna Elisabeth Uran.

Oslobudsjettet: 5 år på rad med fremgang

I budsjettet for 2020 skal det satses på heltid, bolig, oppvekst og sykehjem skal tilbake i egenregi. – Dette viser hvor viktig det var med gjenvalg for det rødgrønne byrådet, sier Roger Dehlin.

Seminardag med inspirasjon og motivasjon

Fagforbundet Oslo har gleden av å invitere til en spennende seminardag. Arbeidsdagen er krevende, og det er viktig å unne seg tid til egen personlig utvikling. Motiverte yrkesutøvere gjør en bedre jobb, er mer lojale og skaper økte resultater.

Kommersielle skal ut av barnevernet

– Vi har som mål at kommersielle aktører skal ut av Oslos barnevern innen 2021. Det betyr noe hvem som styrer byen, sier Vidar Evje.

Valgdagene

Har du spørsmål om valgdagene? Her finner du informasjon. Bruk stemmeretten og godt valg.

Hvem har stemmerett?

Kommune- og fylkestingsvalg er forskjellig fra stortingsvalg. Mange flere har muligheten til å stemme. Vi gir deg oversikten.