Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Fagforbundet Oslo utfordret Oslo-politikerne

I et åpent debattmøte 16. juni utfordret Fagforbundet Oslo byens politikere på den storstilte privatiseringen som har blitt gjennomført i kommunen.

Kvalitetsprogram for bedre renhold

Seksjon samferdsel og teknisk gjennomførte kurs for renholdere- renholdsledere i Insta 800 fredag 10. juni. Insta 800 er ett kvalitesprogramm for renhold og renholdsstandard.

Kurs i stell vedlikehold, HMS, praktisk bruk av motorsag.

Seksjon samferdsel og teknisk arrangerte også i år kurs i bruk av motorsag. Kurset ble holdt i Maridalen.

Åpent debattmøte om konkurranseutsetting 16. juni

Fagforbundet Oslo inviterer til debattmøte med paneldeltagere fra Oslo-politikken. Byrådslederkandidat Liebe Rieber Mohn og byråd Jøran Kallmyr kommer

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 7

Her finner du ukas nytt

Sykehjemsskandalen: Mer enn 12.000 ulovlige vakter

Ikke bare jobbet de ansatte på Ammerudlunden sykehjem ulovlige vakter. Det har vært for få sykepleiere på jobb, og de har ikke betalt inn pensjonstrekk, forteller NrK Østlandssendingen

Endret organisering av etatsstrukturen i EST sektoren

Etatene som sorterer under byrådsavdeling for eldre og sosiale tjenester omorganiseres. Fagforbundet Oslo er kritisk til at Høyre/Frp nok en omorganiserer, men mener at når det først skjer velger byrådet det beste av de alternativene som har vært skissert i prosessen.

Morsom dag i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har i noen år arrangert en felles dag for alle barnehagene i bydelen, både kommunale og private. Arrangementet ble gjennomført i år også fordi om været var litt ustabilt.

Hvordan skape et bedre arbeidsmiljø!

Det ble en inspirerende og lærerik dag for kursdeltagerne på "HMS- et bedre arbeidsmiljø." i Fagforbundet Oslos kurslokaler i Apotekergata 8.

Private sykehjem bryter loven

Fem av seks private sykehjem i Oslo bryter arbeidsmiljøloven, ifølge en gransking revisjonsfirmaet Deloitte har gjort.