Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Ny runde med Høyre-tull

Høyres finansbyråd i Oslo Kristin Vinje gjentok på Dagsrevyen 31. oktober gamle Høyre-påstander om at så mange som 800 000 står utenfor arbeidslivet i Norge. Dette stemmer ikke.

Kurstilbud: ”Skriv så tante Augusta kan forstå deg”

Mandag 21. nov 2011, kl. 09.00 - 15.00

Kurstilbud: Innføring i INSTA 800, et verktøy for kvalitet på renhold.

Onsdag 16. nov 2011, kl. 09.00- 15.00

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr.11

I denne utgaven av Nytt fra Fagforbundet Oslo kan du lese om bl.a. arbeidet for hele stillinger, ny styreleder i Oslo Universitetssykehus, ansatte i Uloba som kjemper for å få utbetalt overtidsarbeid og om korrupsjonssaken i Unibuss.

Kan få gigantkrav etter lovbrudd (Dagbladet 18.10)

Mer enn 5000 ansatte i Uloba-systemet kan nå kreve å få etterbetalt for overtid de siste tre årene etter at Arbeidstilsynet har konkludert med at selskapet har brutt loven, mener Fagforbundet Vestre Aker.

Ny styreleder og nye styremedlemmer ved OUS

Stener Kvinnsland er nyoppnevnt styreleder I Oslo Universitetssyjehus. Han er til daglig administrerende direktør i Helse Bergen,. Fagforbundet Oslo forventer at det nå blir en bedre dialog med de ansatte, og at trusselen om oppsigelser ved Oslo Universitetsykehus er en saga blott.

Sentralbordet til tider ute av drift

Fagforbundet Oslos sentralbord har tekniske problemer etter en oppdatering av systemet. Den enkleste måten å nå oss på hvis du ikke kommer gjennom er vi Fagforbundet sentralt tlf 23 06 40 00

Jubel og 450.000 i etterbetaling fra Adecco

Angelina og Ludy smiler fra øre til øre. De to sykepleierne på Ammerudlunden sykehjem får etterbetalt nesten en halv million kroner takket være en ny avtale mellom Fagforbundet og Adecco

Hvorfor så sjokkert? (VG, 14.10.2011)

Flere ledere i Oslo busselskap Unibuss er siktet for korrupsjon. "Fagforbundet har gjentatte ganger varslet om forholdene som nå rulles opp", skriver leder av Fagforbundet Seksjon samferdsel og teknisk Stein Guldbrandsen i en kronikk i VG.

-Sammenligner Unibuss-skandalen med Store Norske

Antikorrupsjonsorganisasjonen Transparency International Norge mener Unibuss skandalen kan bli like omfattende som Store Norske-skandalen. Dette ser ut som en klassisk korrupsjonssak sier de til VG