Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

– De leker jo butikk

Rune Aasen, leder av Oslo sporveiers arbeiderforening, er forbannet. Frp-byråd Jøran Kallmyr vil splitte opp sporveisselskapene ytterligere.

To Manifest-hefter om konkurranseutsettinga

Det er nå mulig å bestille to nye hefter fra Forlaget Manifest om konkurranseutsetting, til bruk i valgkampen. Det ene handler om Bergen og omegn. Det andre handler om Oslo.

Janicke Winge er Hele Oslos helsefagarbeider

Janicke Winge ved Bestillerenheten, Bydel Gamle Oslo stakk av med tittelen ”Hele Oslos helsefagarbeider”. Hun gjør det lille ekstra i jobben sin og er en svært god representant for yrket, heter det i begrunnelsen fra juryen.

Fagforbundet Oslo utfordret Oslo-politikerne

I et åpent debattmøte 16. juni utfordret Fagforbundet Oslo byens politikere på den storstilte privatiseringen som har blitt gjennomført i kommunen.

Kvalitetsprogram for bedre renhold

Seksjon samferdsel og teknisk gjennomførte kurs for renholdere- renholdsledere i Insta 800 fredag 10. juni. Insta 800 er ett kvalitesprogramm for renhold og renholdsstandard.

Kurs i stell vedlikehold, HMS, praktisk bruk av motorsag.

Seksjon samferdsel og teknisk arrangerte også i år kurs i bruk av motorsag. Kurset ble holdt i Maridalen.

Åpent debattmøte om konkurranseutsetting 16. juni

Fagforbundet Oslo inviterer til debattmøte med paneldeltagere fra Oslo-politikken. Byrådslederkandidat Liebe Rieber Mohn og byråd Jøran Kallmyr kommer

Nytt fra Fagforbundet Oslo nr 7

Her finner du ukas nytt

Sykehjemsskandalen: Mer enn 12.000 ulovlige vakter

Ikke bare jobbet de ansatte på Ammerudlunden sykehjem ulovlige vakter. Det har vært for få sykepleiere på jobb, og de har ikke betalt inn pensjonstrekk, forteller NrK Østlandssendingen

Endret organisering av etatsstrukturen i EST sektoren

Etatene som sorterer under byrådsavdeling for eldre og sosiale tjenester omorganiseres. Fagforbundet Oslo er kritisk til at Høyre/Frp nok en omorganiserer, men mener at når det først skjer velger byrådet det beste av de alternativene som har vært skissert i prosessen.