Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Kan få gigantkrav etter lovbrudd (Dagbladet 18.10)

Mer enn 5000 ansatte i Uloba-systemet kan nå kreve å få etterbetalt for overtid de siste tre årene etter at Arbeidstilsynet har konkludert med at selskapet har brutt loven, mener Fagforbundet Vestre Aker.

Ny styreleder og nye styremedlemmer ved OUS

Stener Kvinnsland er nyoppnevnt styreleder I Oslo Universitetssyjehus. Han er til daglig administrerende direktør i Helse Bergen,. Fagforbundet Oslo forventer at det nå blir en bedre dialog med de ansatte, og at trusselen om oppsigelser ved Oslo Universitetsykehus er en saga blott.

Sentralbordet til tider ute av drift

Fagforbundet Oslos sentralbord har tekniske problemer etter en oppdatering av systemet. Den enkleste måten å nå oss på hvis du ikke kommer gjennom er vi Fagforbundet sentralt tlf 23 06 40 00

Jubel og 450.000 i etterbetaling fra Adecco

Angelina og Ludy smiler fra øre til øre. De to sykepleierne på Ammerudlunden sykehjem får etterbetalt nesten en halv million kroner takket være en ny avtale mellom Fagforbundet og Adecco

Hvorfor så sjokkert? (VG, 14.10.2011)

Flere ledere i Oslo busselskap Unibuss er siktet for korrupsjon. "Fagforbundet har gjentatte ganger varslet om forholdene som nå rulles opp", skriver leder av Fagforbundet Seksjon samferdsel og teknisk Stein Guldbrandsen i en kronikk i VG.

-Sammenligner Unibuss-skandalen med Store Norske

Antikorrupsjonsorganisasjonen Transparency International Norge mener Unibuss skandalen kan bli like omfattende som Store Norske-skandalen. Dette ser ut som en klassisk korrupsjonssak sier de til VG

Fagforbundet har inngått avtale med Adecco om utbetaling av ubetalt overtid

Onsdag signerte Fagforbundet en avtale med Adecco om etterbetaling av ubetalt overtid ved de tidligere Adecco-drevne sykehjemmene Ammerudlunden og Midtåsen i Oslo. Men fortsatt gjenstår mye arbeid.

Ny leder av Fagforbundet Ungdom fra Oslo

Fagforbundet Ungdom har valgt nytt sentralt ungdomsutvalg. og vi gratulerer ny leder Ola Harald Svenning med vervet. Han har sittet som nestleder i foregående periode og kommer opprinnelig fra Fagforbundet Sykehjemsetatens fagforening

Lagmannsretten står på at valgretten gjelder

Fagforbundet vant en viktig prinsippiell seier over Oslo kommune da Oslo tingrett slo fast at ni sykehjemsansatte får beholde jobbene sine i kommunen etter virksomhetsoverdragelse. Nå opprettholder lagmannsretten dommen.

- Unibuss er pill råttent

Tidligere tillitsvalgt Jan Erik Skog slo gang på gang alarm om korrupsjon i Unibuss, mens han satt som ansattes representant i styret. Han mener flere er involvert i korrupsjonsskandalen.