Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

– Alle tillitsvalgte bør ta dette kurset

Patrick Sontchou er tillitsvalgt og har startet på Fase 2 kurs. – Jeg kommer uten tvil til å bli en bedre tillitsvalgt etter dette, sier Patrick Sontchou.

Pensjonistutvalget

Tett på lærlingene

Kristin Bjørnerud Greaker er stolt helsefagarbeider og brenner for å veilede lærlinger. Det er ikke vanskelig å se.

Lavtlønte venter på et løft!

– Det er på tide å heve lønna til de lavtlønte og for fagarbeidere generelt. Det er så utrolig store forskjeller mellom mannsdominerte og kvinnedominerte yrker, sier ungdomstillitsvalgt og helsefagarbeider Ida Renate Olsen.

Podkasten Fagprat

En podkast av yrkesseksjonen helse og sosial for medlemmer av Fagforbundet.

Nye fagforeningsledere: Anna og Thore

Årsmøtene er over og Fagforbundet Oslo har fått fire nye fagforeningsledere. Anna Lund Bjørnsen og Thore Wig Andersen er to av dem. Bli bedre kjent med begge.

Nye fagforeningsledere: Roger og Berit

Roger Kristensen er valgt til ny leder av Fagforbundet ForSe – Forvaltning og service. Berit Tevik er valgt til ny leder av Fagforbundet Barn og Oppvekst Oslo. Bli litt bedre kjent med begge.

100 år!

For hundre år siden ble forløperen til Fagforbundet stifta.

Hjelp – jeg er blitt tillitvalgt!

Har du vært på årsmøtet i fagforeninga di og fått et tillitsverv for første gang? Da er du ikke den eneste i det store forbundet vårt. Det er flere hundre kvinner og menn som nå sitter og lurer på hva de egentlig har tatt på seg, og hva som forventes av dem det kommende året.

Yrkesprofilen: Ortopedteknikeren som er glad i trepartssamarbeid

Henrik Strømsjordet stortrives som ortopedtekniker og oppfordrer den yngre generasjonen til å bli organisert. Les mer om Henriks hverdag.