Kulturpersonalets fagforening

Fagforeningas forside arkiv

Trives i jobben selv etter 21 år

Sonja Hodoba har vært med på digitalisering av posten. Hun er fortatt stolt av å jobbe i Posten og medlemskapet i Postkom/Fagforbundet.

Yrkesfaglig tilbud på nett

Fagforbundet Oslo har flere digitale tilbud til våre medlemmer og det er helt gratis.

Gratulerer med dagen

1. mai er arbeidernes internasjonale kampdag - bli med på en historisk, digital feiring! Du kan lage din egen miniparole, gå i digitalt tog og følge LO's direktesending.

Slik blir 1. mai i Oslo

Åge Aleksandersen, allsangkveld, appeller og digitalt tog. Velkommen til digital 1. mai feiring.

Gratis Åge-konsert for medlemmer

I forbindelse med 1. mai-feiringa kan Fagforbundet by alle medlemmer på konsert med Åge Aleksandersen 30.april. Digitalt, såklart!

Lag din egen miniparole til 1. mai

Har du lyst å bidra til å lage din egen miniparole til 1.mai? LO har laget en enkel veiledning, og du kan laste opp din egen. Del gjerne din miniparole i sosiale medier med taggen #miniparole.

Virtuelt 1. mai-tog

Alle er velkommen til å bli med i 1. mai-toget. Slik kan du som enkeltperson delta.

-Vel fortjent at barneverntjenesten blir trukket frem

Familieveileder og plasstillitsvalgt Bente Jørgensen i barnevernstjenesten i Sagene er glad for å kunne gå på jobb nesten som normalt. For å opprettholde en trygg relasjon med familiene hun veileder, er møter ansikt til ansikt nemlig vesentlig.

Skal verve flere studenter til Fagforbundet Oslo

Studentkontakt Frida og ungdomstillitsvalgt Maren skal verve flere studenter til Fagforbundet. I 2020 har duoen med god hjelp allerede vervet mange nye medlemmer selv om det blir et annerledes og vanskeligere år enn planlagt.

Velkommen til digital 1. mai

Det blir tog, taler og musikk også under årets 1. mai-feiring, men det vil foregå på nett. Bli på markering av arbeidernes internasjonale kampdag.