Bestill arvesølvet nå - Fagforbundet

Bestill arvesølvet nå

Brukte arbeidsmiljøloven
Kjartan Goksøyr, plasstillitsvalgt på Midtåsenhjemmet, tidligere Adecco-drevet, deler erfaringer i "Forsvar Arbeidsmiljøloven". (Foto: Greg Buick / Manifest Analyse (Faksimile fra pamflett))

Arbeidsmiljøloven er fagbevegelsens arvesølv. Det nyeste heftet fra Manifest - "Forsvar arbeidsmiljøloven" - forklarer hvordan tillitsvalgte trenger og kan bruke loven. Bestill, les, lær og bruk.

Arbeidsmiljøloven er et av dine viktigste verktøy som tillitsvalgt. Den har vært en sentral kampsak, og er det fortsatt. "Adecco-systemet" med doble og triple vakter uten overtidsbetaling er bare ett av eksemplene i boka.

- Arbeidstidsbestemmelsen er viktig for vår helse og pasientenes sikkerhet. Men det handler også om solidaritet, sier Kjartan Goksøyr, Fagforbundets plasstillitsvalgte på det tidligere Adecco-drevne Midtåsenhjemmet. I boka forteller han og andre tillitsvalgte om hvordan de har brukt loven.

Heftet "Forsvar arbeidsmiljøloven" gir en enkel oversikt over sentrale paragrafer, med eksempler og intervjuer. Tillitsvalgte kan bestille heftet fra Fagforbundets postavdeling. Bruk det til skolering, diskusjon og møter.

Foreninger som abonnerer, får sine eksemplarer automatisk tilsendt hver gang det kommer en ny utgivelse fra Manifest.